Egyéni vállalkozás indítása

Vannak ötleteid? Szívesen lennél a magad ura? Vagy épp a Covid miatt munkanélkülivé váltál, valamit pedig tenned kell?

A belépő a vállalkozók világába az egyéni vállalkozás indítása. Ezt viszonylag egyszerűen megteheted Te is, hiszen indítása könnyű, gyors és nem jár kiadásokkal. 

Mielőtt belefogsz, azért nem árt, ha tájékozódsz. Tudnod kell, hogy egyéni vállalkozóként valóban a magad ura lehetsz, nincsenek üzlettársaid, a felelősséged pedig korlátlan. Ez azt jelenti, hogy egyéni vállalkozóként a fizetési kötelezettségeid teljesítéséért teljes vagyonoddal felelsz. 

Indítás előtt mérlegelj, valóban Neked való-e ez a vállalkozási forma. Célszerű üzleti tanácsadóval, mentorral, vagy könyvelővel konzultálnod a felmerülő feladatokkal, költségekkel és adózási kérdésekkel kapcsolatban, hogy a legjobb döntést hozhasd meg.

A vállalkozás indítással kapcsolatos teljes szakmai leírást megtalálod a NAV oldalán. Ezt nem is részletezem jobban. Kattints 

social media, digitization, digital

Üzleti tanácsadás, mentorálás

Ötletből vállalkozás - vállalkozásfejlesztés Üzleti mentorként segítelek vállalkozásod megalapításában, sikeres üzleti tervezésedben, stratégia alkotásban, pályázati lehetőségek ajánlásában.
Már a vállalkozási ötlet megfogalmazásától kezdve együtt dolgozom Veled, a Te sikeredért!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük